Rådgivning og undervisning

Gustav Pillgram Larsen AS er foretaket for rådgivning og undervisning om og rundt byggereglene. Siden starten, 1. januar 2012, har jeg hatt særlig fokus på undervisning.


Kurs

I løpet av året vil jeg holde vel 30 fleredagers kurs om plan- og bygningsloven, om uavhengig kontroll og om det å søke om byggetillatelse slik at søknaden holder på første forsøk. Du finner oversikt over de 10 nærmeste planlagte og markedsførte kurs på sidene mine.

Kursene gjennomfører jeg i samarbeid med Quality Norway, tidligere Tekniske foreningers servicekontor. De gjør alt det praktiske og jeg gjør alt det faglige.


Interne kurs i bedrifter og organisasjoner

Mange bedrifter ber om interne kurs basert på de kursene jeg ellers holder. Tiden er litt for knapp for slike arrangementer akkurat nå, men jeg holder en rekke en til to-timers foredrag om byggereglene i bedrifter og organisasjoner.  Temaene kan være alt innen plan- og bygningslovgivningen, søknadsprosessen, uavhengig kontroll etc.


Undervisning

Jeg underviser også om byggeregler på NTNU for masterstudenter som fokuserer eiendomsutvikling og forvaltning.

Gustav Pillgram Larsen AS har som mål å tilby en undervisningspyramide med et grunnkurs om plan- og bygningsloven og forskriftene i full bredde med mer spesialiserte kurs om særtemaene. I første omgang tar jeg opp uavhengig kontroll, fordi reglene er nye, og søknad om byggetillatelse, fordi mange trenger hjelp til å få søknaden til å holde på første forsøk.